Werk met mij

Mijn naam is Marlies van der Hout, ook wel bekend als de kindercoach-coach. Ik ga jou helpen de (kindercoach)praktijk van je dromen te realiseren. Zoveel kindercoaches, zoveel wegen die naar een droompraktijk leiden. Hoe jouw weg er ook uit ziet, werk met mij,  ik help je graag!

 

Hieronder slechts een paar voorbeelden van hoe onze samenwerking er uit kan komen te zien. Maak vooral een afspraak voor een gratis, digitaal kopje thee. We kijken dan samen – gratis en vrijblijvend – waar jij nu staat, waar jij heen wilt en wat er nodig is om daar te komen. Bekijk ook de andere items in “jouw gratis toolbox”.

Wil je mij alvast wat beter leren kennen, luister en abonneer je dan op mijn podcast!

Werk met mij in een BOOSTSESSIE richting je kindercoachpraktijk droom!

Ben je op zoek naar 1:1 begeleiding en wil je eenmalig een twee uur durende boostsessie om jouw droompraktijk helder voor ogen te krijgen? Tijdens deze boostsessie bespreken we praktische en eenvoudige business-strategieën, om een praktijk te bouwen die helemaal bij jou past.

kickstart je kindercoachpraktijk

Werk met mij en KICKSTART je kindercoachpraktijk! 

Ben je op zoek naar een langdurige samenwerking, dan is het kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen programma een goede optie voor jou! Wil jij zeker weten dat je – vol ZELFVERTROUWEN en op je EIGEN manier – met je praktijk gaat knallen? In 3 maanden neem ik je aan de hand, gaan we terug aan de tekentafel en zetten we de basis van je praktijk super solide neer zodat jij klanten gaat krijgen.

Werk met mij en krijg een UNSTOPPABLE BUSINESS MINDSET 

Heb je eerst nog af te rekenen met twijfels en onzekerheden. Staan deze gevoelens je in de weg jouw droompraktijk te realiseren? Ontbreekt bij jou de unstoppable business mindset nog? De eenvoudige en heel geavanceerde vorm van visualisatie: Creatrix® rekent snel en doeltreffend af met jouw miepgedachten. Het is zo effectief dat het resultaat niet alleen snel op de stoep staat, maar ook nog eens blijft.