Werk met mij

Werk met mij

Klaar voor een succesvol jaar?

Klaar voor een succesvol jaar

Het hoort erbij. In je persoonlijke ontwikkeling EN in de ontwikkeling van je bedrijf kom je in een natuurlijke cyclus terecht. Een cyclus van voor- en tegenspoed. Een cyclus die altijd weer de opgaande weg automatisch vindt, mits je jezelf blijft ontwikkelen en je de juiste acties uitzet. Maar… het is verdomde lastig om geïnspireerd te blijven als het even tegenzit.

Wil jij ook een super solide basis van je praktijk? Wil je je persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, jouw zichtbaarheid en jouw unstoppable mindset ontwikkelen en laten groeien?Een jaar lang werken aan jezelf en jouw praktijk. Een jaartraject waarin we langs alle seizoenen gaan en alle maanden van het jaar actief beleven. Een jaar waarin strategie, mindset en het betere innerlijk werk hand in hand gaan.

Ik bied 2 unieke pakketten aan: Jaartraject en Jaartraject VIP. Blijf jij dit jaar samen met mij ‘On Track’? Laat mij je dan vertellen wat je krijgt…

Mijn Summerschool is geopend !

Mijn Summerschool is geopend !

In de back on track Summerschool geef ik jou de kans om je hele praktijk eens flink op te schudden. Terug te kijken, vooruit te kijken. Zakelijk en privé. Een diep dive in jezelf en je klant te maken. Want als ik die praktijk op MIJN manier wil runnen, wat is dan mijn manier? Wie is dan die klant die mijn vlammetje niet een beetje doet oplaaien maar een waar vuur in mij ontketent? Hoe kan ik mijn coaching nog beter vormgeven zodat ik mijn klanten het aller aller allerbeste van mijzelf kan geven? Wat betekent dit voor de manier waarop ik mijn klanten aanspreek, voor de manier waarop ik mijzelf presenteer aan de buitenwereld? En, last but not least, hoe giet ik dat in een plan? Een haalbaar plan waar ik van aan ga, elke dag weer?

Na de zomer kun je dan met recht zeggen: Dit ben ik en dit is mijn praktijk. Dit zijn mijn klanten. Ik ben uniek en succesvol. Ik heb de kindercoachpraktijk van mijn dromen gemanifesteerd.

Ik bied 3 unieke pakketten aan: “Zelf Doen”, “Samen Doen” en “All the Way”. Klinkt dat goed, of klinkt dat goed? Laat mij je dan vertellen wat je krijgt…

Kickstart jouw kindercoachpraktijk

in 90 dagen

Wil jij zeker weten dat je – vol ZELFVERTROUWEN en op je EIGEN manier – met je praktijk gaat knallen? Meld je dan aan voor Kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen. In 3 maanden neem ik je aan de hand, gaan we terug aan de tekentafel en zetten we de basis van je praktijk super solide neer zodat jij klanten gaat krijgen.

Kickstart jouw kindercoachpraktijk VIP

in 90 dagen

Wil jij zeker weten dat je – vol ZELFVERTROUWEN en op je EIGEN manier – met je praktijk gaat knallen? Meld je dan aan voor Kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen VIP. In 3 maanden neem ik je aan de hand, gaan we terug aan de tekentafel en zetten we de basis van je praktijk super solide neer zodat jij klanten gaat krijgen. Inclusief twee 1:1 calls van drie kwartier met focus op jou en jouw praktijk. Zodat niets je nog in de weg staat.

De kindercoachpraktijk van je dromen

Boostsessie

Tijdens de (online) boostsessie gaan we 1:1 aan de slag. Ik laat ik je zien welke eenvoudige businessstrategieën jou helpen een praktijk te bouwen die helemaal bij jou past. Zodat jij juist die ouders en kinderen gaat aantrekken waar jouw vlammetje harder van gaat branden. Je krijgt een opdracht ter voorbereiding zodat we ALLES uit die ene sessie kunnen halen. Praktische tips, schrijfoefeningen, het maken van een visionboard en handige business strategieën wisselen elkaar af.

Kickstart jouw kindercoachpraktijk

in 90 dagen

Wil jij zeker weten dat je – vol ZELFVERTROUWEN en op je EIGEN manier – met je praktijk gaat knallen? Meld je dan aan voor Kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen. In 3 maanden neem ik je aan de hand, gaan we terug aan de tekentafel en zetten we de basis van je praktijk super solide neer zodat jij klanten gaat krijgen.

Kickstart jouw kindercoachpraktijk VIP

in 90 dagen

Wil jij zeker weten dat je – vol ZELFVERTROUWEN en op je EIGEN manier – met je praktijk gaat knallen? Meld je dan aan voor Kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen VIP. In 3 maanden neem ik je aan de hand, gaan we terug aan de tekentafel en zetten we de basis van je praktijk super solide neer zodat jij klanten gaat krijgen. Inclusief twee 1:1 calls van drie kwartier met focus op jou en jouw praktijk. Zodat niets je nog in de weg staat.

De kindercoachpraktijk van je dromen

Boostsessie

Tijdens de (online) boostsessie gaan we 1:1 aan de slag. Ik laat ik je zien welke eenvoudige businessstrategieën jou helpen een praktijk te bouwen die helemaal bij jou past. Zodat jij juist die ouders en kinderen gaat aantrekken waar jouw vlammetje harder van gaat branden. Je krijgt een opdracht ter voorbereiding zodat we ALLES uit die ene sessie kunnen halen. Praktische tips, schrijfoefeningen, het maken van een visionboard en handige business strategieën wisselen elkaar af.

Print Magazine:
Op een dag wist je het, ik word kindercoach !

Print Magazine:
Op een dag wist je het, ik word kindercoach !

Een magazine bestaande uit interviews met in totaal 10 geweldige kindercoaches en een afsluitend interview met mijzelf.

Laat je inspireren en motiveren. Haal de lessen eruit die jou helpen een succes te maken van je praktijk. Maar bovenal, Geniet ervan!

Na bestelling ligt het magazine binnen een week op je deurmat<! Op dit moment is het magazine alleen digitaal en gratis verkrijgbaar! Neem een kijkje in mijn gratis toolbox.

Hieperdepiep hoera !

Hieperdepiep hoera !

18 juni, mijn verjaardagsfeestje! Dit jaar mag ik 50 kaartjes uitblazen en dat is een feestje waard! Doe je ook mee met mijn challenge en vieren we samen mijn verjaardag? En zoals ze zeggen, wie jarig is trakteert… Ik heb deze dag nog een mooi cadeau klaar liggen voor JOU, ambitieuze kindercoach!

18 Juni lanceer ik namelijk mijn nieuwe business en mindset academie voor kindercoaches met daarin ook mijn Summerschool! Wil je meer weten klik dan even op de knop hieronder en dan hoop ik dat je net zo enthousiast wordt als ik hierover ben!