Van eeuwige twijfel naar overtuigd succes

Oh, wat wil jij graag een goedlopende praktijk. Je droomt ervan echt verschil te kunnen maken. Maar intussen…. Intussen twijfel je enorm. Of je wel goed genoeg bent. Of er iemand op je zit te wachten. En klanten komen niet vanzelf, dus je moet je wel laten zien. En oh je, moet dat echt? Wat vinden ze dan wel niet van me?

 

Samengeknepen billen en klotsende oksels

Je wordt gek van je eigen onzekerheid. Er komt niets uit je handen. En als het je al lukt om je over je miepgedachten heen te zetten onder het mom ‘f#@*&k it, just do it’ word je er hartstikke moe van. Met samengeknepen billen en klotsende oksels worstel je je door je acties heen. En hoewel iedereen zegt dat het vanzelf makkelijker gaat, en dat het zelfvertrouwen groeit door gewoon te doen, merk jij daar belabberd weinig van.

Herken je dit? Realiseer jij je dat jijzelf de grootste vijand bent van jouw succes? Dan is het programma ‘Creatrix®: Van eeuwige twijfel naar overtuigend succes’ iets voor jou! Wat als jij:

Precies weet welke belemmerende overtuigingen en negatieve emoties jouw succes in de weg staan, om daarna

Al die miepgedachten te elimineren en vervangen door succesgedachten, zodat jij

Blaakt van het zelfvertrouwen

Weet, gelooft, accepteert dat ook jij een succespraktijk kunt opzetten, en je

Een ware transformatie doormaakt die de leukste versie van jouzelf naar boven haalt en jij jezelf daardoor – zakelijk en privé – naar ongekende hoogten brengt!

Dat is allemaal mogelijk!

 

Snel, makkelijk en pijnloos help ik jou korte metten te maken met jouw miepgedachten. Daarvoor gebruiken we Creatrix®, een eenvoudige en heel geavanceerde vorm van visualisatie. Zo effectief dat het resultaat niet alleen snel op de stoep staat, maar ook nog eens blijft. Dat garandeer ik je. Wat wil je nog meer?

 

Creatrix® werkt zo eenvoudig, dat je achteraf niet begrijpt waarom je al die jaren, volkomen onnodig, met dat gemiep hebt rondgelopen.

 

Meer weten? Lees dan ook mijn blogs Met de billen bloot en Het houdt niet op waar ik open en eerlijk over mijn eigen ervaringen vertel. Of maak gelijk een afspraak voor een gratis sessie. Onderzoeken wij samen of Creatrix® iets voor jou is!

Plan je digitale kopje thee met Marlies

Maak direct een afspraak

Ben jij klaar om aan de slag te gaan, maar vind je het fijn om eerst kennis te maken? Of weet je wel dát je aan de slag wil, maar niet welk traject het beste bij jou past? Plan dan nu direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!