Back on Track Summerschool

Back on Track Summerschool

Ohhhhh wat ben je trots! De eerste kids en ouders hebben de weg naar je praktijk gevonden. En van elke sessie GENIET je met hoofdletters. Het is je officieel gelukt, je hebt je eigen kindercoachpraktijk!

Toch knaagt het ergens ook. Want, die klanten liggen nog niet echt in slaapzakken voor je deur. Elk moment dat de afronding van een traject in zicht komt, krijg jij de zenuwen: Komt er wel een nieuwe aanmelding voor in de plaats? En nu komt de zomer er ook nog eens aan… Straks is mijn agenda weer helemaal leeg!

Ik heb gewoon een boek geschreven

Nu moet je doorpakken

Nu moet je doorpakken

Je weet dat je de boer op moet. Zichtbaar zijn. Met alles en iedereen praten over wie je bent en wat je doet. De hele wereld laten weten waarom ze bij JOU moeten zijn… Maar als je heel eerlijk bent, dan voel je je stiekem een beeeeeetje een 13 in een dozijn coach. Als je de websites van collega-kindercoaches bezoekt, dan zou je bijna een zoek-naam-collega-vervang-door-eigen-naam actie kunnen doen. Niemand die het verschil merkt. Uniek? Nee, zo voel je je dus nog niet echt, en je straalt het al zeker niet uit.

Je wil het op jouw manier doen

Je wil het op jouw manier doen

En zo hobbel je een beetje door. Het ene moment vol vertrouwen en energie, het volgende zak je als een plumpudding in elkaar. Je hebt je portie al meerdere keren aan Fikkie willen geven, en de bewegingen in je zelfvertrouwen kunnen wedijveren met de betere moodswings.

Het maakt je onzeker, want je wil zo graag die volle praktijk. De dingen op JOUW manier doen. Jezelf niet anders voordoen dan je bent. En je kan potverdikkeme wel een portie zelfvertrouwen gebruiken.

Guilty ? Dan...

Guilty ? Dan...

Heb jij je eerste kids in je praktijk gehad, maar het kabbelt een beetje. Je snakt naar een constante stroom klanten. Niet zomaar klanten, maar precies die kids en ouders die het aller aller allerbeste bij jou passen.

Voel jij aan alles dat je praktijk nog niet helemaal JIJ is. Je doet nog te veel dingen zoals het hoort, zoals je geleerd hebt, zoals je anderen ziet doen… En alles in jou schreeuwt: ‘Ik wil het op MIJN manier doen!’ Alleen… wat is dan jouw manier?

Wil jij de boel eens even flink opschudden: Waar sta ik nu eigenlijk? Bewandel ik de juiste koers, of ben ik stiekem afgedwaald van de rechtstreekse route naar mijn droompraktijk?

Ben jij niet vies van een beetje werken, maar ben je er ook een beetje klaar mee dat die eigen praktijk harder werken is dan je ooit in loondienst deed.

Jongleer jij met al die rollen die je hebt te vervullen: coach, ondernemer, moeder, partner, vriendin… noem maar op!

Laat je jezelf nog iets te vaak tegenhouden door die nare miepgedachten: Wie ben ik dan om… Ben ik wel goed genoeg… Gaat het mij ooit lukken… Wie zit er überhaupt op mij te wachten…

Getuigt je bankrekening van een allesbehalve daverend succes en dat ben je zat.

Ohhhhh, ik snap je zo goed.
Wat als ik je nu vertel dat het allemaal makkelijker kan!

Ohhhhh, ik snap je zo goed.
Wat als ik je nu vertel dat het allemaal makkelijker kan!

Dus ...

Dus ...

Ben jij helemaal klaar met die hobby-status, wil je geen praktijkJE hebben maar vol trots kunnen vertellen over je PRAKTIJK

Wil jij het met-de-tanden-op-elkaar-en-doorbijten kei en keiharde werken loslaten en juist in flow en vanuit gevoel je praktijk laten groeien. En wel op een manier die je razendsnel dichterbij je droompraktijk brengt in plaats van op het jou maar al te bekende dwaalspoor.

Is het tijd om je baan in loondienst nu eindelijk vaarwel te zeggen en volledig voor je praktijk te gaan.

Voelt die KOR-status langzamerhand niet meer als een zegen maar een last en is het tijd om je omzet over die magische grens te tillen.

Snak jij naar die felbegeerde balans tussen werk en privé.

Gun jij jezelf een unstoppable business mindset: klaar met al dat gemiep en gemiezemuis, belemmerende overtuigingen overboord en blik vooruit.

Tijd voor verandering

Tijd voor verandering

Weiger jij bovendien je praktijk en jezelf de hele zomer stil te leggen. Omdat het tijd is dat die praktijk nu eens echt echt echt goed van de grond komt. Maar wil je jezelf ook niet over de kling jagen, want het is immers zomer….

Dan…  Je snapt het al wel… dan heb ik iets WEERGALOOS voor je: De back on track Summerschool.

Vraagstukken, dromen en focus

De back on track Summerschool

De back on track Summerschool

In de back on track Summerschool geef ik jou de kans om je hele praktijk eens flink op te schudden. Terug te kijken, vooruit te kijken. Zakelijk en privé. Een diep dive in jezelf en je klant te maken. Want als ik die praktijk op MIJN manier wil runnen, wat is dan mijn manier? Wie is dan die klant die mijn vlammetje niet een beetje doet oplaaien maar een waar vuur in mij ontketent? Hoe kan ik mijn coaching nog beter vormgeven zodat ik mijn klanten het aller aller allerbeste van mijzelf kan geven? Wat betekent dit voor de manier waarop ik mijn klanten aanspreek, voor de manier waarop ik mijzelf presenteer aan de buitenwereld? En, last but not least, hoe giet ik dat in een plan? Een haalbaar plan waar ik van aanga, elke dag weer?

Zodat je na die zomer met recht kunt zeggen: Dit ben ik, met mijn praktijk. Dit zijn mijn klanten. Ik: Ben uniek en succesvol. Ik heb de kindercoachpraktijk van mijn dromen gemanifesteerd.

Klinkt dat goed, of klinkt dat goed? Laat mij je dan vertellen wat je krijgt.

7 Modules

De back on track Summerschool bestaat uit een online omgeving waarin maar liefst 7 modules voor jou klaar staan. Met in totaal ruim 40 opdrachten. Bommetjevol instructievideo’s, werkbladen, formats en audio’s.

Al met al is het een unieke combinatie van strategie en anders-dan-anders methodieken die jou helpen niet alleen vanuit je hoofd maar vooral vanuit je gevoel te ondernemen. Je komt dankzij de vele visualisaties, flowschrijven en het maken van succescollages tot diepgaande inzichten en besluiten die je – met een aantal heel praktische business strategieën en formats – direct gaat vertalen naar jouw ideale klant, het allerbeste aanbod dat jij maar kunt bedenken, je websiteteksten, je social-mediaposts en blogs.

Module 1

Me & My Business

Tijd om terug en vooruit te kijken: wat waren mijn plannen, waar sta ik nu, en waar wil ik heen met mijn praktijk

Module 2

Me, myself and I

Nogmaals terug- en vooruitkijken: wat is voor mij de perfecte balans werk/privé. Hoe wil ik mijzelf persoonlijk ontwikkelen

Module 3

De rode draad in jouw leven en business

Een deep dive in jezelf: wat zijn mijn (levens)thema’s en hoe vertaal ik die naar mijn praktijk

Module 4

Een klantentrekkend verhaal

Wie is nou die klant waar mijn hart een huppeltje van maakt en hoe trek ik die aan?

Module 5

Een offer you can’t refuse

Wat biedt jij, hoe ziet jouw coaching eruit, en hoe ‘verkoop’ je dat?

Module 6

Unstoppable business mindset

Ontdek je grootste blokkades, en maak er gelijk korte metten mee.

Module 7

Actie in de taxi

Maak het rond: Hoe lanceer ik mijn kindercoachpraktijk 2.0?

7 Unieke Masterclasses

En omdat ik wil dat jij het aller aller allerbeste uit jezelf weet te halen tijdens deze Summerschool heb ik een aantal professionals gevraagd voor een reeks unieke masterclasses over:

Jouw Human Design

Wie ben jij vanuit jouw natuurlijke, unieke design en hoe kun je dit zo inzetten dat jij het beste uit jezelf haalt

Jouw money archetype

Wat betekent geld voor jou, wat voor typetje ben jij en hoe beïnvloedt dit jou in je business

Het (laten) ontwikkelen van een huisstijl

Waaraan voldoet een goede huisstijl en hoe vertaal je waar je voor staat naar een weergaloos logo

De zin en de onzin van een weggever

Hoe maak je een weggever die doet wat ie moet doen, klanten aantrekken

De invloed van je hormonen

Op je energieniveau, je zelfvertrouwen en dus op je business

Hoe bouw je de beste website

Waar moet je op letten, wat doe je zelf en wat laat je beter doen

Nooit meer verlegen om inspiratie voor content en bloggen

Hoe doe je dat eigenlijk?

Back on track voor iedereen

Back on track voor iedereen

 Er is geen twijfel over mogelijk, na deze summerschool voelt je praktijk als de meest comfortabele jas ‘ever’ en ga je vanuit een blakend zelfvertrouwen en met jouw nieuwe, ijzersterke verhaal precies die klanten aantrekken waar jouw hart een huppeltje van maakt.

En omdat ik het voor IEDEREEN mogelijk wil maken deze zomer helemaal ‘back on track’ te komen… kun je kiezen voor de optie die jou het beste past.

Zelf doen

De naam zegt het al. Jij doorloopt de online summerschool helemaal zelf. Op je eigen tempo ga je aan de slag met alle opdrachten. In de bijbehorende FB-community kun je naar hartenlust sparren met collega’s. Stap voor stap geef jij vorm aan je kindercoachpraktijk 2.0.

Samen doen

Jij gaat lekker aan de slag met de summerschool. Op je eigen tempo. In de FB-community sparr je met hartelust met collega's. En de verdieping vind je dankzij een stukje persoonlijke coaching in de tweewekelijkse groepscalls.

All the way

Jij wil en en. EN zelf aan de slag EN die FB-community EN die groepscalls EN persoonlijke feedback op je teksten EN een live implementatiedag. Niets houdt jou nog tegen om voor eens en altijd te gaan!

Summerschool... in de zomer dus

Summerschool... in de zomer dus

Voor alle drie de opties geldt dat de summerschool officieel vanaf 21 juni tot 1 oktober is geopend. Je kunt op 21 juni starten, of elk moment later dat jou het allerbeste uitkomt. Je doorloopt de summerschool op je eigen tempo.  Trek er minimaal zes weken voor uit. Het is immers een summerschool, dus je wilt het rustig aan doen maar er ook alles uit kunnen halen. Dat verdient tijd en oprechte aandacht. Dit wil je niet snel snel even tussendoor doen. 

Handig om te weten: De groepscalls vinden plaats in de periode tussen 1 juli en 1 oktober. En de live dag is in september.

Zelf doen

€397,- (excl. BTW)

Ik wil het 'zelf doen'

7 modules met in totaal 43 opdrachten, bommetjevol instructievideo’s, werkbladen, formats en audio’s

Maar liefst 7 masterclasses van super inspirerende professionals

FB-community waar je naar hartenlust kunt sparren, delen, lachen en huilen met je collega’s

Social media Kalender 2021

Samen doen

€797,- (excl. BTW)

Of 2 termijnen van €398,50 (excl. BTW)

Ik wil het 'samen doen'

7 modules met in totaal 43 opdrachten, bommetjevol instructievideo’s, werkbladen, formats en audio’s

Maar liefst 7 masterclasses van super inspirerende professionals

FB-community waar je naar hartenlust kunt sparren, delen, lachen en huilen met je collega’s

9 groepscalls in de periode van 1 juli tot 1 oktober, waarin we samen de diepte ingaan en jij AL je vragen kunt stellen

All the way

€1297,- (excl. BTW)

Of 3 termijnen van €432,33 (excl. BTW)

Ik wil 'all the way'

7 modules met in totaal 43 opdrachten, bommetjevol instructievideo’s, werkbladen, formats en audio’s

Maar liefst 7 masterclasses van super inspirerende professionals

FB-community waar je naar hartenlust kunt sparren, delen, lachen en huilen met je collega’s

9 groepscalls in de periode van 1 juli tot 1 oktober, waarin we samen de diepte ingaan en jij AL je vragen kunt stellen

De mogelijkheid om 3 teksten naar keuze in te sturen die ik persoonlijk van feedback voorzie en – zonodig – voor je redigeer

Live implementatiedag op een unieke locatie waar de inspiratie niet anders kan dan borrelen to the max. Maak je klaar voor een anders dan anders manier van kijken naar je business. Deze dag vindt plaats op dinsdag 14 september.

Summerschool here I come!

Summerschool here I come!

Klinkt dit als jouw kans? Klaar om de zomer te gebruiken om voor eens en altijd die goedlopende praktijk te realiseren? Klaar voor jouw kindercoachpraktijk 2.0? Meld je dan gelijk aan. Weet je meer dan welkom!

Strooiend met confetti
‘De koe bij de hoorns vattend’ zo kan ik Marlies wel omschrijven. Ze neemt je mee in haar enthousiasme. Ze is eerlijk, kritisch en haalt het beste in je naar boven. 
Ik heb bij haar een programma gedaan waarbij ik de basis heb gelegd voor mijn kindercoach-praktijk. Door middel van opdrachten laat Marlies je naar jezelf kijken en naar wat je werkelijk wilt. Wie je ideale klant is en hoe je die kan bereiken. 
Ik vond het een mooie reis en ben blij dat ik deze gemaakt heb. Ik kwam met een lege koffer, maar nam een volle mee naar huis. Marlies is geweldig reisgezelschap!
Verbindend, inspirerend en motiverend.
Marlies is heel betrokken, vindingrijk, direct en humoristisch. Zij heeft mij geweldig geholpen met het neerzetten van een stevige basis voor mijn praktijk en het helder krijgen van mijn doelgroep. Wat ik het allerliefste doe. Hierdoor kan ik veel gerichter posten op facebook, heb ik mijn website herschreven en krijg ik nu de klanten waar ik het liefste mee werk. Het werken met schema’s om je doelgroep duidelijk te krijgen. Werkte prettig voor mij. Zo werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wilde. De groepscalls samen met andere (kinder)coaches, vond ik heel verhelderend. We hebben ontzettend veel van elkaar geleerd en doen dat nog steeds, doordat we zijn blijven hangen in de business groep op facebook.
De energie en het enthousiasme van Marlies vind ik heel inspirerend.
Ik volg Marlies al langere tijd en ben heel blij dat ik eind vorig jaar heb deelgenomen aan de 5-daagse challenge. De boost die deze challenge gaf, was genoeg om niet meer te aarzelen en me gelijk aan te melden. Ik vind Marlies haar benadering met een combinatie van zakelijke strategieën en intuïtieve werkvormen heel prettig. Ik ben geen startend kindercoach, maar de training heeft mij geholpen om weer goed duidelijk te krijgen waar ik heen wil met mijn praktijk. De aanmoedigingen van Marlies en van collega’s die het programma volgen, hebben ervoor gezorgd dat ik zaken die ik steeds voor me uitschoof nu goed heb opgepakt. Met behulp van de diverse werkvormen, handige formats, tips en aanwijzingen heb ik nieuwe teksten voor mijn website geschreven, een gratis weggever gemaakt en ben ik gestart met online workshops. Mijn trajecten staan weer duidelijk. Ik heb handvatten gekregen voor het aanpakken van mijn social media. En, niet onbelangrijk: de training heeft geholpen om weer wat onzekerheden te overwinnen. Ik ben heel blij dat ik mij heb aangemeld voor de training en met alles wat ik heb bereikt in die drie maanden. Bovenal vind ik Marlies gewoon een heel fijn mens om mee te werken.