Social Media Kalender 2021

Social Media Kalender 2021

Geen social-mediastress meer voor jou met deze kant-en-klare en prachtig vormgegeven, social-mediakalender speciaal voor kindercoaches! Dit jaar verkrijgbaar in twee varianten: digitaal en in print.

Social Media Kalender

Het hele jaar onder controle!

Het hele jaar onder controle!

Voor 365 dagen, dus HEEL 2021, staan de onderwerpen voor je klaar. Te gebruiken voor Facebook, Insta, LinkedIn… You name it! Enneh… heel eerlijk? Genoeg inspiratie voor je blogs…

Ideeën om je praktijk te promoten, je werkwijze te laten zien, je volgers kennis te laten maken met JOU en om tips en adviezen te delen met je potentiële klant. Aangevuld met tientallen inhaakmomenten (je kent ze wel, de dagen en weken van…) en (dit jaar nieuw!!!!): 50 gouden vragen die de interactie met jouw volger direct aanslingeren.

Alles is er, en toch is het geen standaard. Je kunt de kalender zo invullen dat ie helemaal past bij JOU en bij jouw volgers. Het enige dat jij nog hoeft te doen is kiezen welke onderwerpen je wanneer invult. Waardoor je ook niet bang hoeft te zijn dat ineens ‘heel kindercoach Nederland’ dagelijks hetzelfde post. Hoe cool is dat!?!

Hoe je dat doet? Dat vertel ik je in een eenvoudige instructie die jouw social-mediakalender tot een doodeenvoudige en super effectieve invuloefening maakt.

Degenen die mijn kalender testten vonden de kalender minimaal €99,- waard, maar jij kunt hem nu bestellen voor €27,-!Liever in print ontvangen? Dan kun je de kalender bestellen voor € 39,-

€27,- (excl. BTW)

Digitale versie

Bestel nu!

€39,- (excl. BTW)

Geprinte versie

Bestel nu!

Wat krijg je:

Wat krijg je:

Een digitale kalender voor een jaar, met daarin voor elke dag een suggestie voor een type post. en, de feestdagen zijn al ingevuld!

Een lijst met ruim 200 ideeën voor onderwerpen, gerangschikt naar type post, die je meermaals en vanuit verschillende invalshoeken kunt gebruiken (en uiteraard vertel ik je hoe). geen algemene onderwerpen waar je zelf nog de vertaalslag naar je kindercoachpraktijk moet maken, maar echt stuk voor stuk onderwerpen voor jou als kindercoach.

Een lijst met ruim 300 dagen en weken van (die inhaakmomenten dus).

Een lijst met 50 gouden vragen die de interactie met jouw volger direct verhogen.

Een instructie die jou helpt de kalender optimaal ineen lijst met 50 gouden vragen die de interactie met jouw volger direct verhogen. te zetten zodat je super veel waarde levert aan je klant en de stap voor hem/haar om met jou in zee te gaan stukken kleiner wordt!

Een Peulenschil!
“Ik ben een heel goede kindercoach, maar social media… dat is een heel andere wereld. En daar ben ik niet zo van. Het bedenken en schrijven kostte mij dus altijd vreselijk veel tijd. Met deze kalender is het een peulenschil. En omdat ik hem helemaal kan invullen zoals ik wil, weet ik zeker dat ik niet hetzelfde post als een ander.”
Allemaal onderwerpen, speciaal voor de kindercoach!
“Super uitgebreid deze kalender. Heel laagdrempelig. En met eenvoudige maar ook verrassende ideeën. En echt voor de kindercoach. Dat vind ik heel fijn. Want ik heb wel eens eerder een kalender gekocht. De onderwerpen daarop waren dan zo generiek dat ik alsnog hartstikke veel tijd kwijt was met het bruikbaar maken voor mijn praktijk. De kalender is zijn geld meer dan waar. Hier kan ik gelijk mee aan de slag.”
Dit is goud waard!
“Die hele social-media kan zo veel energie kosten. Dan zit ik te worstelen en haak ik dus weer af. Met als gevolg dat mijn zichtbaarheid nergens over gaat. Maar het is wel nodig om klanten te krijgen. En dan is dit er ineens. Helemaal compleet. Zo makkelijk. Dit is goud waard!”