Online Training: Klaar voor de start in 5 dagen

Online Training: Klaar voor de start in 5 dagen

Ben jij er klaar voor ?

Ben jij er klaar voor ?

Ik weet het, jij wil heel heel heel graag zo veel mogelijk kinderen en ouders helpen hun beste leven ‘ever’ te leiden. De vrijheid ervaren van eigen baas zijn. En liefst ook nog genoeg saldo op je bankrekening.

Dus je trekt alles uit de kast om die praktijk van de grond te krijgen. Je bouwt een website, drukt flyers, slingert de een na de andere post social media op, en je spreekt je netwerk aan. Maar heel veel zoden aan de dijk zet het nog niet, en eigenlijk schijt je in je broek bij elke stap die je zet.

Of, misschien WIL je al die dingen wel doen, maar is er steeds iets dat je tegenhoudt. Je weet vaak niet waar je moet beginnen. En uitstellen is een van je beste kwaliteiten. Jammer genoeg levert dit in plaats van klanten frustratie op.

In welk team hoor jij ?

In welk team hoor jij ?

Of je nu bij team ‘alles uit de kast’ of bij team ‘uitstellen’ hoort… happy word je er niet van. Je draait in kringetjes, de tijd verstrijkt, en het vertrouwen dat het je ooit gaat lukken die kindercoachpraktijk van de grond te krijgen slinkt met de dag. Als het nog lang doorgaat zo, moet je het idee van je eigen bedrijf opgeven en weer op zoek naar een baan. Weg droom, weg vrijheid, goodbye zelfvertrouwen.

Klaar voor de start met deze 2 stappen

Klaar voor de start met deze 2 stappen

Super zonde en niet nodig! Grote kans namelijk dat je twee heel essentiële stappen over het hoofd hebt gezien die je had moeten doen VOORDAT je aan het opbouwen van je praktijk begon. En die twee stappen help ik je zetten, zodat jij klaar voor de start bent.

Welke dat zijn? Hold your horses, hier zijn ze:

  1.  

1. Deep dive in jouw droom

1. Deep dive in jouw droom

Want, wat wil je nu ECHT? Geloof mij: pas als jij die droom haarscherp hebt… zo helder voor je kunt zien dat je hem bijna kunt aanraken… pas dan kun je je droom gaan waarmaken. Pas dan weet je wat je te doen staat. Pas dan kun je plannen maken. Pas dan kun je de juiste acties uitzetten. Pas dan kun je je marketing vormgeven op een manier die klopt voor JOU en die ook klanten oplevert.Daarom duiken we er diep in: Hoe ziet jouw droompraktijk eruit, en hoe kun je die concreet maken. We raken het niet een beetje aan, maar gaan ‘all the way’. Dromen voorbij de ‘ja maars’, de ‘wat als’ en de ‘lastigs’. Ohlala, wedden dat je dan niet meer te stoppen bent?

2. Zelfsabbotage uit, motor aan

2. Zelfsabbotage uit, motor aan

Al die stemmetjes in je hoofd. Al die onzekerheden, die miepgedachten. Die ketenen die je bij elke stap die je wil zetten snoeihard terugtrekken, waardoor je niet van je plaats komt. Hoe je het ook wendt of keert, je bent zelf de grootste saboteur van je eigen bedrijf.Liefst negeren we ze, die miepgedachten. Maar… ze winnen altijd. Is het niet op de korte, dan is het op de lange termijn.En daarom help ik je – op een heel veilige manier – die zelfsabbotage aan te kijken: Wat maak je jezelf nu precies wijs? En wat kun je doen om daar heel snel korte metten mee te maken? Je bevrijdt je van die ketenen. Zodat je motor weer gaat lopen, de rem eraf gaat, de weg vrij is om te gaan zodat jij eindelijk kunt gaan doen wat je te doen hebt om met een fikse dosis zelfvertrouwen die succespraktijk vorm te geven.

Klinkt dat als iets dat jij nodig hebt? Meld je dan direct aan!

Wat krijg je:

Wat krijg je:

5 Dagen op rij ontvang je een opdracht in je mailbox, vanaf moment van aanmelden

Een unieke combinatie van eenvoudige maar superscherpe, inzichtgevende en ‘shit’-opruimende schrijfopdrachten, visualisaties en het maken van succes-COLLAGES

Je doet de opdrachten in je eigen tempo. Alles blijft beschikbaar, ook na die 5 dagen.

In 5 dagen ben je echt klaar voor de start !

In 5 dagen ben je echt klaar voor de start !

Ik beloof je dat je in die 5 dagen super helder krijgt wat er al die tijd heeft gemist in je praktijk. En het blijft niet bij een eenvoudig inzicht, je zult echt een shift ervaren. Geen stagnatie, twijfel of uitstelgedrag meer. Maar actie. Klaar voor de start!

Na deze vijf dagen ben jij er klaar voor om, stap voor stap en met een fikse dosis zelfvertrouwen, je praktijk neer te gaan zetten. Nu heeft het zin na te gaan denken over je ideale klant en je aanbod. Nu is er bodem om te gaan schrijven aan websiteteksten die klanten trekken. Nu zul je helder hebben waar je heen moet met je social media.  Hoe cool is dat!?!

In 5 dagen tijd een vruchtbare bodem voor de start van je kindercoachpraktijk. Klaar voor de start. Voor slechts 27 EURO. Lijkt mij een no-brainer.
Even snel aanmelden dus en de eerste opdracht floept zo je mailbox binnen. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen.

Weet je welkom!

€27,- (excl. BTW)

Ik ben klaar voor de start!

Je hebt nodig:

Je hebt nodig:

Een notitieboek en je favoriete pen

Een paar stiften, fineliners, kleurpotloden of markers (kleurtjes dus)

Een stapel oude tijdschriften

Een half uur tot twee uur per dag om de opdrachten te doen (gun jezelf die tijd en haal er alles uit!!!)

Even geen afleiding, dit is tijd om aan jouw bedrijf te werken… die is heilig, dus pak die tijd!