Kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen

Kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen

Je zal het nooit vergeten: die dag dat je thuiskwam van de Kamer van Koophandel en je kindercoachpraktijk een feit was. Het enthousiasme dat uit je tenen kwam en de tomeloze energie die door je lichaam schoot. Alleen al bij de gedachte aan die praktijk. Dit was het begin, de kickstart van je kindercoachpraktijk!

Hou vast aan je droom!

Hou vast aan je droom!

En, je weet dat je een goede coach bent. Je hebt de eerste klanten in je praktijk gehad en bent bovendien fatsoenlijk geschoold. Waarschijnlijk ook nog eens ervaringsdeskundige. Dus dat zit wel goed.

Maarrrr, er blijkt een grote maar in dit verhaal. Want, het ene moment heb je een paar klanten en het andere lijkt je agenda maagdelijker wit dan de heilige maagd Maria. Je telefoon blijft op die dagen pijnlijk stil. Je inbox wordt vooral bevolkt door spam. En de likes op je social-mediaposts zijn voornamelijk afkomstig van je moeder en die ene trouwe vriendin.

De tijd verstrijkt. Hoe zat dat nou met die kickstart van je kindercoachpraktijk? Teleurstelling op teleurstelling. En het beeld van die praktijk bommetje vol klanten wordt vager en vager. Gaat het ooit lukken hiervan te leven? Je weet dat je aan alles en iedereen MOET gaan laten zien wie je bent en wat je doet. Maarreh… laat je precies dat nou ietsiepietsie een uitdaging vinden…

Dus je...

Dus je...

surft je suf op sites van andere kindercoaches, op zoek naar de juiste woorden voor je eigen websiteteksten

volgt webinar na webinar maar de stress vliegt je naar de keel van al die focus op omzetten, focus en doelen

Zie je bij anderen de meest prachtige stories op insta verschijnen wat je alleen maar mismoediger maakt

knijpt je billen al samen bij het idee dat je ooit een video op facebook zou slingeren, of nog erger: een live… en moet je nou ook nog iets met bloggen?

bent in je hoofd alleen nog maar bezig met die praktijk, of was het praktijkje, terwijl er pijnlijk weinig gebeurt

onzekerheid neemt toe, je scrollt je iets vaker dan je lief is naar een vacaturesite en vraagt je oprecht af waarom je dit in ’s hemelsnaam ook alweer wilde?

En het enige dat jij wilt

En het enige dat jij wilt

En het enige dat jij wilt is een succesvolle praktijk waar jij zo veel mogelijk kids en ouders helpt de beste en leukste versie van zichzelf te ontdekken. Maar dan moeten ze jouw praktijk wel weten te vinden. Hoe ga jij nou zorgen dat je eindelijk die hobbystatus van je afwerpt?

Daarvoor moet je klantentrekkende websiteteksten hebben. Retegoede social-mediaposts en blogs schrijven. Weten waar jij jouw klanten in de ‘gewone’ offline wereld kunt vinden. Precies kunnen verwoorden hoe jij je onderscheidt van al die andere kindercoaches. Enthousiast, op jouw manier en vol zelfvertrouwen vertellen wie jij bent, wat jij voor jouw klanten kunt betekenen en hoe jij werkt. Zodat die ouders voor JOU kiezen en niet voor je buurvrouw.

Je hoort van alles over business strategieën. Maar je wilt het op JOUW manier doen, geen dertien in een dozijn zijn. En je bent de eerste om toe te geven dat je een flinke dosis ZELFVERTROUWEN en een mega-positieve BUSINESS MINDSET kunt gebruiken.

Klinkt dat als iets dat JIJ kunt gebruiken? Dan heb ik een prachtig traject voor je zodat jij de kickstart van jouw kindercoachpraktijk waar maakt:

Kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen

Kickstart je kindercoachpraktijk in 90 dagen

Met een unieke en super persoonlijke begeleiding . Ondersteund door een online academie boordevol video’s, templates en werkbladen. Business strategieën, schrijfopdrachten, visualisaties en het maken van succes-COLLAGES wisselen elkaar af. Aangevuld met een superwaardevolle FB-groep als centrum van alle communicatie. Deze training is volledig online dus, maar wel met heel, heel, heel veel persoonlijke begeleiding.

In deze 90-daagse staan drie thema’s centraal:

Dromen

Hoe ziet jouw droompraktijk er nu echt uit en wat is er nodig om die droom werkelijkheid te laten worden?

Durven

Wat houdt jou nu nog tegen om die droompraktijk te realiseren, en hoe maak je daar korte metten mee? oftewel, hoe creëer je de juiste business mindset?

Doen

Wat ga je wel doen, en wat juist niet. offline en online. stap voor stap, zodat je het ook voor jou allemaal haalbaar is?

Aan het eind van dit programma:

Aan het eind van dit programma:

Weet jij precies hoe jij je onderscheidt van al die andere kindercoaches. Ben jij in staat je enthousiasme over te brengen en zelfs via je website een connectie te maken met je toekomstige klant.

Ken jij de klant waar jij het aller aller allerliefst mee werkt van binnen en buiten. Waardoor je een verhaal weet te vertellen dat de vinger van jouw klant direct leidt naar de knop ‘neem contact met mij op’.

Heb jij een helder productaanbod waar jij van in vuur en vlam staat omdat het helemaal past bij JOU en bij je ideale klant. Het kan niet anders dan dat jij jouw klanten de beste begeleiding ‘ever’ gaat geven.

Is je verhaal daardoor zo helder en aansprekend geworden dat zichtbaarheid voor jou ineens geen dingetje meer is. Sterker nog, je weet het met enthousiasme overal (online & offline) te brengen. Het helpt natuurlijk dat je tijdens het programma een superaansprekende homepage, over mij pagina en aanbodpagina hebt geschreven.

Werk jij in een handomdraai een social-mediakalender en andere actieplannen uit: jij weet precies wat jij wanneer te doen hebt.

En last but not least: heb jij het rotsvaste vertrouwen dat een succesvolle praktijk ook voor jou is weggelegd!

Een kleine ‘winstwaarschuwing’: Dit programma is alleen voor jou als jij bloedserieus en niet bang bent om een deep dive in jezelf te maken. Bovendien verwacht ik van je dat je bereid bent te doen wat nodig is. Tuurlijk mag je onzeker zijn en het allemaal rete-spannend vinden. Ik geef je alles dat je nodig hebt om dat te onderzoeken en hier korte metten mee te maken. En ik verwacht van je dat je vervolgens tot actie komt!

Want, je moet wel gaan doen en blijven doen. En ik beloof je, het werkt. De coaches die je voorgingen zijn er het levende bewijs van. Met het vele contact dat we hebben kan het niet anders dan dat je geïnspireerd raakt en blijft om te doen wat je te doen hebt. Samen maken we er iets moois van!

Leuk Marlies, maar wat kost mij dat dan?

Leuk Marlies, maar wat kost mij dat dan?

Ik geef je de kans om samen met mij jouw droompraktijk voor eens en altijd super solide neer te zetten. Lekker vanaf huis. Online. Maar wel met 24/7 persoonlijke begeleiding. Tijd en afstand spelen geen rol. En hoewel ik weet dat deze begeleiding veel meer waard is… bied ik je deze training aan voor EUR 1.497, excl. BTW.

Wil je ‘all the way’ en drie maanden 1:1 begeleiding ontvangen bovenop de 90-daagse? Dan boek je de VIP-variant voor EUR 1.997, excl BTW.

€1497,- (excl. BTW)

Of 4 termijnen van €374,25 (excl. BTW)

Ik wil een Kickstart!

€1997,- (excl. BTW)

Of 4 termijnen van €499,25 (excl. BTW)

Ik wil een Kickstart VIP!

Dit is wat je krijgt: 12 topics in 13 weken

Dit is wat je krijgt: 12 topics in 13 weken

In de online business & mindset academie voor kindercoaches vind je maar liefst 12 topics in 13 weken, met video’s, opdrachten, werkbladen en templates. Alles wat jij nodig hebt om je praktijk super solide neer te zetten.

Visualiseer jouw droompraktijk

Hoe onderscheid jij je van al die andere kindercoaches

Plan je social media

Unstoppable business mindset

Met welke klant wil jij het allerliefst werken

Stel haalbare doelen

Word zichtbaar: online & offline

Op welke manier wil jij werken met jouw ideale klant

Het betere timemanagement

Bepaal je tarief

De rode draad in jouw productaanbod

Houd de dingen eenvoudig

Een superwaardevolle
FB-community

De besloten FB-groep is het centrum van alle communicatie. Hier ben ik dagelijks beschikbaar voor al je vragen. Ik inspireer, motiveer en begeleid met aanvullende, vaak ook creatieve, opdrachten. En er is alle ruimte om met elkaar te sparren, elkaar van feedback te voorzien en vooral: elkaar naar een hoger niveau te tillen. Hier is het veilig om successen EN onzekerheden te delen!

Feedback op al je teksten

Veel van mijn klanten vinden het schrijven van klantentrekkende (website)teksten een uitdaging. Maar niet met mijn templates! En bovendien ontvang je van mij feedback op AL je teksten. En lopen ze niet zo lekker als jij en ik willen? Dan redigeer ik ze tot je teksten helemaal passen bij jou en jouw klant.

TWAALF wekelijkse groepssessies

Maar liefst 12 keer ontmoeten wij elkaar een uur lang in een online, interactieve sessie waar we de diepte in gaan: waar sta je (met je weekopdracht), welke vragen leven en wat heb jij nodig om jezelf en je praktijk naar een hoger niveau te tillen. Slim strategisch aan de ene kant. Super praktisch en op-maat anderzijds. Hier verwacht ik je live bij, zodat je er ALLES uit kunt halen. Lukt het onverhoopt een keer niet, dan kun je de live op een later moment terugkijken.

Unieke, baanbrekende 1:1 doorbraaksessie

Ik neem jou en jouw praktijk bloedserieus. Daarom krijg je in dit traject een 1:1 doorbraaksessie van mijn persoonlijke doorbraakcoach. In deze sessie onderzoek jij jouw grootste blokkade om er vervolgens direct korte metten mee te maken in een baanbrekende, transformerende sessie. Na deze sessie staat niets jouw succes nog in de weg.

Nog even praktisch

Nog even praktisch

De eerstvolgende training start in de week van 11 april 2022

De weekopdracht komt elke MAANDAGochtend online.

De groepscalls worden opgenomen, dus ook als je fulltime werkt kun je er altijd bij zijn!

Jij kiest zelf het juiste moment voor je 1:1 doorbraaksessie

Ga je voor de VIP-variant, dan krijg je toegang tot mijn agenda om – op het jou best passende moment – twee 1:1 calls in te boeken.

De algemene voorwaarden van Jouw succes-PRAKTIJK! gelden uiteraard ook voor dit programma

Mijn gevoel zei: Doen!
Ik heb `De 90 daagse Kickstart je kindercoach praktijk' bij Marlies gevolgd. Na lang wikken en wegen of dit wel iets voor mij was .... ik ben immers geen kindercoach, maar werk met volwassen vrouwen, zei mijn gevoel: `Doen!'. Wat ben ik blij, dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb! Marlies is een vriendelijke, daadkrachtige, motiverende en energieke vrouw, die als ik het even niet meer zag zitten me door een paar simpele opmerkingen weer een zetje wist te geven om door te kunnen gaan. Dat deed ze op een respectvolle manier door rekening te houden met mij als persoon. Het was echt maatwerk. Ik hou van de systematiek, die in haar programma zit: duidelijke en vaak hele creatieve opdrachten en werkbladen. En als ik even vastliep en in de facebook groep mijn gedachten of frustraties deelde, gaf ze daar heel snel een reactie op en kon ik weer verder. Ook de reacties van de andere coaches waren waardevol, omdat we zoveel bij elkaar herkenden. De wekelijkse groepscalls waarin ze nog extra uitleg gaf en iedereen zijn vragen kon stellen, hebben het programma heel levendig gemaakt. Ik beveel Marlies oprecht aan aan iedereen, die zijn (kinder)coachingspraktijk een gedegen basis wil geven ... om te starten of nieuw leven in te blazen. 
Net dat stapje meer
Vorig jaar de 5 dagen challenge bij Marlies gedaan en daarna doorgegaan naar de 90daagse. Marlies is een spontane, recht voor zijn raap dame die je af en toe een, 'schop onder je kont ' kan geven, zeer motiverend, behulpzaam en vakkundig. Ze weet je net dat stapje meer te laten zetten waarvan je nooit gedacht had dat je dat ooit zou doen.In een groep zitten is verschrikkelijk fijn voor steun, advies en om te zien dat velen met jou met hetzelfde worstelen. Het stond al  heel lang op mijn lijstje en blij dat ik ingestapt ben. 
Het is nu duidelijk wie mijn doelgroep is
Marlies is een vriendelijke en eerlijke vrouw waar je mee kan sparren 
om je praktijk echt zichtbaar te maken. 
Ik heb Kickstart je eigen kindercoachpraktijk in 90 dagen gedaan en
 dat heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven wie mijn doelgroep is 
geworden, waardoor ik nog meer zelfvertrouwen heb gekregen door mijn
manier van coaching uit te voeren. Het programma wordt duidelijk in 
Jip-en-Janneke taal uitgevoerd in een besloten groep samen met de 
andere collega die dezelfde training volgen. Niet kort nadat ik het 
heb afgerond kwam mijn doelgroep zich aanmelden bij mij en geniet ik 
volop van het coachen!