Jouw gratis toolbox

Jouw gratis toolbox

Jouw gratis toolbox

Dit is jouw gratis toolbox. Ben jij klaar om aan de slag te gaan, maar vind je het fijn om eerst kennis te maken? Is de drempel nog net te hoog om direct de volgende stap te zetten en een volledig traject te volgen? Geen zorgen! In jouw gratis toolbox bied ik je het onderstaande aan.

Gratis Toolbox item 1:

Een doorbraaksessie met Marlies van der Hout

De tijd om vol zelfvertrouwen aan jouw succespraktijk te gaan bouwen is aangebroken!? Laat mij je hierbij helpen. Ik bied jou een doorbraaksessie. We bespreken welke richting jij op wilt met je coachpraktijk, wat er nodig is om daar te komen en wat je nog tegenhoudt. Dit is ook HET moment om even af te tasten of het klikt tussen ons. Lijkt dit je wat, boek dan nu jouw doorbraaksessie.

Gratis Toolbox item 2:

Een reis naar binnen

Gratis Training "Een reis naar binnen"

Maak de reis naar binnen en til jezelf en je business naar the next level. Maak die allereerste stap met deze supertoffe, diepgaande, baanbrekende, weergaloze do-it-yourself online training. Maar let op: deze training is voor de go-getters, de durfals en de ‘opgeven is geen optie’-ers.

Gratis Toolbox item 3:

Podcast

Dé Podcast
voor de ambitieuze, zelfverzekerde coach

Deze podcast is voor JOU, ambitieuze, zelfverzekerde coach. Als jij de coachpraktijk van je dromen wilt neerzetten. Bomvol inzichten en tips die jou helpen vol zelfvertrouwen de klanten aan te trekken waar jouw hart een huppeltje van maakt! In korte podcast van ongeveer 20 min. snij ik elke keer een ander onderwerp aan om jou als ambitieuze (kinder) coach te inspireren en motiveren.

Gratis Toolbox item 4:

Online Magazine:
Op een dag wist je het, ik word kindercoach

Een magazine bestaande uit interviews met in totaal 10 geweldige kindercoaches en een afsluitend interview met mijzelf. 10 vrouwen, 10 verschillende kindercoaches. Alle 10 zetten ze door hun aanpak een eigen stempel op hun werkwijze en benadering. Hierdoor staan er ook 10 verschillende maar succesvolle kindercoachpraktijken. Waar zijn ze zelf tegenaan gelopen bij het opstarten van hun eigen kindercoachpraktijk? Hoe hebben ze bepaalde moeilijkheden overwonnen?

Gratis Toolbox item 5:

Gratis Training "klaar voor de start"

Ben je startend coach, heb je een eigen praktijk maar loopt het nog niet zoals je zou willen? Zinkt de moed je met regelmaat in de schoenen en twijfel je of het je ooit gaat lukken echt een constante toestroom aan klanten te krijgen?

Je bent niet de enige!

Gratis Toolbox item 6:

Gratis deep dive herfstsessie

Ervaar de kracht van pas op de plaats maken in de natuur. Een sessie van twee uur om naar binnen te keren, opnieuw te ontdekken wat je nu eigenlijk echt wil, waar je staat en wat je next step mag zijn. Have fun!