Jouw gratis toolbox

Jouw gratis toolbox

Dit is jouw gratis toolbox. Ben jij klaar om aan de slag te gaan, maar vind je het fijn om eerst kennis te maken? Is de drempel nog net te hoog om direct de volgende stap te zetten en een volledig traject te volgen? Geen zorgen! In jouw gratis toolbox bied ik je het onderstaande aan.

Gratis Toolbox item 1:


Een digitaal kopje thee met Marlies van der Hout

De tijd om vol zelfvertrouwen aan jouw succespraktijk te gaan bouwen is aangebroken!? Laat mij je hierbij helpen. Ik bied jou een gratis sessie. We bespreken welke richting jij op wilt met je kindercoachpraktijk, wat er nodig is om daar te komen en wat je nog tegenhoudt. Dit is ook HET moment om even af te tasten of het klikt tussen ons. Lijkt dit je wat, boek dan nu “Een digitaal kopje thee met Marlies”

Gratis Toolbox item 2:

Dé Podcast
voor de ambitieuze, zelfverzekerde kindercoach

Deze podcast is voor JOU, ambitieuze, zelfverzekerde kindercoach. Als jij de kindercoachpraktijk van je dromen wilt neerzetten. Bomvol inzichten en tips die jou helpen vol zelfvertrouwen de klanten aan te trekken waar jouw hart een huppeltje van maakt! In korte podcast van ongeveer 20 min. snij ik elke keer een ander onderwerp aan om jou als ambitieuze (kinder) coach te inspireren en motiveren.

Gratis Toolbox item 3:

Online Magazine:
Op een dag wist je het, ik word kindercoach

Een magazine bestaande uit interviews met in totaal 10 geweldige kindercoaches en een afsluitend interview met mijzelf. 10 vrouwen, 10 verschillende kindercoaches. Alle 10 zetten ze door hun aanpak een eigen stempel op hun werkwijze en benadering. Hierdoor staan er ook 10 verschillende maar succesvolle kindercoachpraktijken. Waar zijn ze zelf tegenaan gelopen bij het opstarten van hun eigen kindercoachpraktijk? Hoe hebben ze bepaalde moeilijkheden overwonnen?

Gratis Toolbox item 4:


Facebook Community

Deze groep is er voor JOU, ambitieuze kindercoach. Hier kun jij vrij dromen over jouw kindercoachpraktijk, maar vooral die droom waar gaan maken: Jouw praktijk waar je hart van gaat zingen, door de kids en ouders waar je mee werkt. Jouw praktijk die helemaal bij jou past. Haal alles uit deze groep. Stel je vragen, deel je uitdagingen en je successen en laat je inspireren.