Digitaal kopje thee met Marlies van der Hout

Digitaal kopje thee met Marlies van der Hout

Is het tijd om jouw agenda te vullen met de leukste klanten? Laat mij je dan helpen met een gratis sessie. Ik begrijp heel goed dat je niet zomaar ineens met iemand in zee gaat. Je wilt eerst even kijken of het klikt, niet waar!?

Alleen als het goed voelt

Alleen als het goed voelt

Voor mij geldt hetzelfde: ik werk alleen met je als het goed voelt. En als ik met zekerheid kan zeggen dat ik jou naar een hoger plan weet te tillen. Niet onbelangrijk.

Even ‘snuffelen

Even ‘snuffelen

Om ons beiden de gelegenheid te geven even ‘aan elkaar te snuffelen’, nodig ik je uit een digitaal kopje thee met mij te drinken. Daar nemen we een half uur de tijd voor, en samen kijken we dan waar je naartoe wilt, en wat je grootste obstakels van dit moment zijn. Ik geef je een aantal tips waarmee je direct verder kunt.

Ik ben zuinig op jouw en mijn tijd. Dus om onze tijd zo optimaal mogelijk te benutten, vraag ik je vooraf een paar vragen te beantwoorden. Dat betekent dat ik voorbereid ons gesprek in kom.

Via onderstaand systeem kun je gemakkelijk zelf jouw afspraak inplannen!

Maak direct een afspraak

Heb je de andere items uit de gratis toolbox al gezien?

Heb je de andere items uit de gratis toolbox al gezien?

Online Magazine: Op een dag wist je het, ik word kindercoach

Dé Podcast voor de ambitieuze, zelfverzekerde kindercoach