Neem Contact op

Neem Contact op

Als je vragen hebt mag je altijd contact opnemen. Stuur me een e-mail en schroom niet, want geen vraag is mij te gek! Ook via het contactformulier onder aan deze pagina kun je me bereiken en me je bericht, vraag of reactie sturen. Voordat je het formulier aan mij verzendt, wil ik je vragen het zo volledig mogelijk in te vullen zodat ik je makkelijk kan bereiken en een reactie terug kan sturen. Ik probeer zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 24 uur je bericht te beantwoorden!

Wil je liever een persoonlijk contact, dan kun je me ook altijd op bovenstaand telefoonnummer bellen. Wanneer ik niet kan opnemen, spreek dan alsjeblieft een bericht in met je naam en telefoonnummer en eventueel je vraag. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug!

Contact formulier

Contact formulier

Volg je me ook al op mijn social-mediakanalen? 

Hier plaats ik ook elke 2 weken de update van mijn laatste blog. Zo hoef je nooit mijn nieuwste blog te missen!

De volledige geschiedenis van mijn podcasts kun je vinden op spotify.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak

Ben jij enthousiast geworden en ondertussen helemaal klaar om aan de slag te gaan, maar vind je het fijn om eerst nog even kennis te maken? Of weet je wel dát je aan de slag wilt, maar ben je er nog niet uit welk traject het beste bij jou past? Plan dan nu direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in! Zo kunnen we beiden bepalen of onze samenwerking goed voelt en wat ik voor jou zou kunnen betekenen. 

Wil je met mij een digitaal kopje thee drinken?