Challenge - Van hobby naar succespraktijk

Challenge - Van hobby naar succes praktijk

15 tot en met 19 november 2021

Ohlala, we gaan ervoor!

5 Dagen lang – van maandag 15 tot en met vrijdag 19 november – ben ik jouw (gratis) kindercoach-coach. In 5 dagen tijd laat ik je zien wat jij nodig hebt om de kindercoachpraktijk van je dromen neer te zetten.

Ja, ik meld mij aan!

Social Media

Dit mag je niet missen!

Dit mag je niet missen!

HOE zou het zijn als we samen 5 dagen aan de slag gaan?

5 dagen waarin ik je elke ochtend met een live training inspireer en bakkenvol tips deel. 5 dagen met een eenvoudige maar super effectieve opdracht zodat jij niet langer blijft hobbyen met een paar klantjes per maand maar dat je echt een supersuccesvolle praktijk gaat neerzetten, bommetje vol klanten waar jouw hart een huppeltje van maakt!

Ik geef 5 dagen lang elke dag, om 9.00 uur, een korte online training van maximaal een uur (die is terug te kijken). En daarna ga je zelf aan de slag met de opdracht van de dag.

Klinkt dat als een goed plan?

Dan, voordat je je aanmeldt een paar belangrijke vragen:

Is het jou menens met je praktijk? Ben jij bereid bloedeerlijk naar jezelf te kijken, een deep dive in jezelf te maken en te gaan doen wat nodig is om dat felbegeerde succes te behalen?

Meld je dan vooral aan!

Waarom ik je kan helpen

Waarom ik je kan helpen

Ik hoor je al denken: Wie ben JIJ dan?

Ik ben Marlies van der Hout, de kindercoach-coach. Ik had 8 jaar lang een mega succesvolle kindercoachpraktijk. En ik vind niets zo tof als JOU leren hoe jij dat ook kunt bereiken. Dus, laten we er samen voor gaan. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen!

Ja, ik meld mij aan!

Heb je de andere items uit de gratis toolbox al gezien?

Heb je de andere items uit de gratis toolbox al gezien?

Een digitaal kopje thee met
Marlies van der Hout

Online Magazine: "Op een dag wist je het, ik word kindercoach"

Dé Podcast voor de ambitieuze, zelfverzekerde kindercoach