Vergeet niet je mail
te checken !

Vergeet niet je mail
te checken

Je hebt net een mail ontvangen met belangrijke info over de challenge. Check dus ook vooral even je spam. En sla deze mail op, want de link die hier in staat heb je maandag de 23e nodig!

We gaan 5 dagen aan de slag met jouw praktijk. Elke dag een live, elke dag een opdracht. Na 5 dagen heb jij mega stappen gezet. Dat beloof ik je.

Hoe gaan we dit doen? Je hebt een mail ontvangen met de link naar de lives. Check dus ook even je spam! Heb je eerder een challenge bij mij gevolgd, deze challenge wordt NIET gegeven in een besloten FB-groep!

Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus 2021 geef ik ELKE dag van 9.00 tot 10.00 uur live training. Zorg dat je er live bij bent!

Kun je een keer niet op dat tijdstip, dan krijg je een replay toegestuurd. Deze blijft echter maximaal 7 dagen beschikbaar! Ennn, zorg liever dat je dat nog diezelfde dag doet. Want, als je de opdracht van de dag maakt en elke dag voor 24.00 uur inlevert, dan maak je kans op GRATIS deelname aan een van mijn trainingen. Welke? Dat maak ik bekend op maandag 23 augustus.

Tot maandag 23 augustus,  om 9.00 uur sharp voor de eerste live training (details in je mail)!

Voordat je deze pagina verlaat! Ik heb iets ontzettend gaafs voor je…

Voordat je deze pagina verlaat! Ik heb iets ontzettend gaafs voor je…

Zeg eens eerlijk… hoe vaak denk jij: ‘Wat moet ik NU weer posten op social media?’ Want, je weet dat het belangrijk is om met regelmaat van je te laten horen. Maar, HOE dan? En, WAT dan? Het kost tijd, heel veel tijd. Het kost energie, heel veel energie. En je zit met regelmaat naar je scherm te staren. Herkenbaar he…

Daarom heb ik iets ontzettend gaafs voor je!

Een social-mediakalender voor 2021. Speciaal voor kindercoaches. Voor 365 dagen, dus HEEL 2021, staan de onderwerpen voor je klaar. Te gebruiken voor Facebook, Insta, LinkedIn… You name it! Enneh… heel eerlijk? Genoeg inspiratie voor je blogs…

De reacties op de kalender van vorig jaar waren laaiend enthousiast. Een enthousiaste kindercoach schreef mij:

“Ik ben een heel goede kindercoach, maar social media… dat is een heel andere wereld. En daar ben ik niet zo van. Het bedenken en schrijven kostte mij dus altijd vreselijk veel tijd. Met deze kalender is het een peulenschil. En omdat ik hem helemaal kan invullen zoals ik wil, weet ik zeker dat ik niet hetzelfde post als een ander.”

Je kunt hem nu bestellen voor slechts 27 euro, excl. BTW.

Want halverwege 2021 of niet, het is nooit te laat voor een boost van je zichtbaarheid!