Vergeet niet je mail
te checken !

Vergeet niet je mail
te checken

Je hebt net een mail ontvangen met belangrijke info over de challenge. Check dus ook vooral even je spam. En sla deze mail op, want de link die hier in staat heb je maandag 15 november nodig!

We gaan 5 dagen aan de slag met jouw praktijk. Elke dag een live, elke dag een opdracht. Na 5 dagen heb jij mega stappen gezet. Dat beloof ik je.

Hoe gaan we dit doen? Je hebt een mail ontvangen met de link naar de lives. Check dus ook even je spam! Heb je eerder een challenge bij mij gevolgd, deze challenge wordt NIET gegeven in een besloten FB-groep!

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 november 2021 geef ik ELKE dag van 9.00 tot 10.00 uur live training. Zorg dat je er live bij bent!

Kun je een keer niet op dat tijdstip, dan krijg je een replay toegestuurd. Deze blijft echter maximaal 7 dagen beschikbaar! Ennn, zorg liever dat je dat nog diezelfde dag doet. Want, als je de opdracht van de dag maakt en elke dag voor 24.00 uur inlevert, dan maak je kans op GRATIS deelname aan een van mijn trainingen. Welke? Dat maak ik bekend op maandag 15 november.

Tot maandag 15 november,  om 9.00 uur sharp voor de eerste live training (details in je mail)!